top of page

MENU

Al 25+ jaar ervaring

Geboren vanuit de duurzame behoefte in de bouw. Met Ecosloop zetten we vol in op emissieloos sloop- en grondwerk. Onze missie is om de impact van de bouwsector op het milieu drastisch te verminderen.

Ecosloop is ontstaan vanuit Pannekoek Sloopwerken. Er is steeds meer behoefte aan emissieloos een duurzaam werken. Ook bij vergunningsaanvragen worden duurzaamheid en stikstof een steeds belangrijker item. 

Met de oprichting van Ecosloop spelen we in op deze vraag en zetten we vol in op emmisieloos sloop & grondwerk.

Ontstaan vanuit Pannekoek Sloopwerken

Ons verhaal

Als familiebedrijf hebben wij decennia lang ervaring met sloopwerk en grondverzet. In de loop der jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Met de oprichting van Ecosloop, zijn we een nieuwe weg ingeslagen, één die leidt naar een duurzamere toekomst.​

De overstap naar emissieloos werken was een logische stap voor ons, gedreven door zowel maatschappelijke verantwoordelijkheid als zakelijke innovatie. We streven ernaar om voorop te lopen in de groene transitie binnen de bouwsector. We doen dit door te investeren in de nieuwste volledig elektrische machines en door continu onze processen en technieken te verbeteren om de impact op het milieu te minimaliseren.

Duurzaam sloopwerk
bottom of page