top of page

MENU

Emissieloos sloopwerk

Ecosloop biedt alles rondom emissieloos sloopwerk

Bij Ecosloop bieden we een duurzame oplossing voor al je sloopwerk. Er wordt steeds vaker van aannemers verwacht om emissieloos sloopwerk te leveren tijdens hun projecten. Dit heeft te maken met nieuwe (steeds strenger wordende) emissienormen. Als je met ons samenwerkt, ben je ervan verzekerd dat je voldoet aan alle moderne eisen rondom emissieloos sloopwerk.

Al onze machines zijn volledig elektrisch aangedreven om aan deze eisen te voldoen. Vaak denkt men dat elektrische machines onderdoen voor de conventionele modellen, maar niets is minder waar. Bij Ecosloop zorgen we ervoor dat al onze machines tiptop onderhouden worden en minimaal even efficiënt zijn als de benzineslurpende modellen die veel CO₂-uitstoot hebben.

 

Onze sloopexperts staan klaar om je te ondersteunen bij ieder soort sloopproject. Altijd met de focus op een groenere toekomst. Heb je behoefte aan een aannemer voor een (groot) sloopproject? Dan bespreken we graag de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. 

Interesse? Neem gelijk contact met ons op! 

Restaurant Piazza
Emissieloos sloopwerk

Emissieloos slopen is voordelig

Wist je dat emissieloos sloopwerk vaak nog goedkoper is dan traditioneel sloopwerk? De traditionele sloopmethoden brengen hoge kosten met zich mee. Er moet namelijk veel meer afval verwerkt worden en de voertuigen moeten een emissiecontrole ondergaan – wat ook bakken met geld kan kosten. Hiernaast kan dit altijd geweigerd worden als deze te veel CO₂ of stikstof uitstoten.

 

Dit zorgt ervoor dat traditionele aanbieders vaak veel duurder zijn dan partijen zoals Ecosloop die een duurzame oplossing bieden. Je slaat dus twee vliegen in één klap; je ondersteunt het milieu terwijl je bespaart op de kosten. En wij zorgen er ook nog eens voor dat alles op schema blijft lopen – je hoeft namelijk niet bang te zijn dat wij niet door een emissiecontrole heenkomen en vertraging oplopen.

 

Ecosloop staat onder andere klaar om te ondersteunen bij:

- Residentieel sloopwerk

- Industrieel sloopwerk

- Commercieel sloopwerk

- Renovatiesloop

- Slopen van publieke gebouwen

- En nog veel meer

Emissieloos sloopwerk

Voldoe aan alle eisen rondom emissieloos slopen

Emissieloos sloopwerk is essentieel voor de bouwsector als we een verschil willen maken voor het klimaat. Traditioneel sloopwerk gaat gepaard met een hoge uitstoot van CO₂ en stikstof die de lucht vervuilen. Dit is slecht voor mens en natuur en tegenwoordig ook niet meer toegestaan in verband met nieuwe emissienormen.

 

Door over te gaan op emissieloos sloopwerk, dragen wij (en jij!) bij aan de vermindering van alle schadelijke effecten van uitstoot en zorg je ervoor dat de luchtkwaliteit rondom je sloopproject optimaal blijft. Onze machines zijn dan ook allemaal elektrisch aangedreven.

 

Dat betekent niet dat er geen afval ontstaat bij emissieloos sloopwerk. Denk aan de verwijdering of recycling van de oude bouwmaterialen van het gesloopte bouwwerk. Ook dit nemen wij mee en sorteren wij zorgvuldig voor eventueel hergebruik of recycling. Zo hoeft er weer minder naar de stort. 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? 

Emissieloos sloopwerk

Ecosloop biedt een totaaloplossing voor emissieloos slopen en aannemen

Je kunt ook bij Ecosloop terecht voor grotere projecten waarbij je een totaaloplossing nodig hebt. Wij functioneren dan als de aannemer, van idee tot uitvoering. Dankzij ons team van experts en hun aanpak, garanderen wij een soepel proces van begin tot eind.

 

Er is geen project waar wij tegen opkijken of als onmogelijk inschatten. Ecosloop heeft de juiste mensen met expertise in dienst die met iedere situatie raad weten. Handig, zeker tijdens een langdurig sloopproject, aangezien er vaak genoeg een onverwachte situatie optreedt die roet in het eten gooit. Dan is het maar wat fijn om een ervaren team te hebben die de situatie veilig kan begeleiden.

 

En met Ecosloop als aannemer, weet je zeker dat je voldoet aan alle eisen rondom vergunningen. Denk hierbij aan de aangescherpte stikstofregels waarbij je de stikstofuitstoot moet verantwoorden. Wij zorgen ervoor dat het gehele project compleet emissievrij wordt uitgevoerd. 

Onzeker of je project geschikt is? Of gewoon even praten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op en dan staan onze experts voor je klaar met advies. 

Emissieloos slopen en aannemen

Een compleet emissieloos machinepark voor sloopwerk

Ecosloop heeft alles in huis om ieder sloopproject soepel te laten verlopen. Ons hele machinepark is gevuld met uitsluitend volledig elektrisch aangedreven voertuigen. We zorgen ervoor dat onze machines geen pufje stikstof of CO₂-uitstoot hebben. Van elektrische kraan tot shovel, van grote graafmachine tot minigraver, we hebben alle nodige machines om voor ieder project de totaaloplossing te bieden.

 

En naast het feit dat duurzaamheid een grote rol speelt, zijn de elektrische machines ook een stuk geluidsarmer. Dit is vooral nodig in de bebouwde kom, waar steeds meer regels gelden in verband met geluidsnormen. Een stillere werkomgeving bevordert het project en de omgeving. 

Wil je een compleet overzicht bekijken van al onze machines? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de onderstaande pagina. 

Emissievrij en elecktrische machines

Ecosloop blijft innoveren voor een groenere toekomst

Onze toewijding aan een groene wereld komt terug in al onze werkzaamheden. Wij investeren jaarlijks in de ontwikkeling van de nieuwste technologieën en snufjes om ons werk efficiënter en duurzamer te maken. Hierin werken we samen met andere organisaties en ons moederbedrijf, Pannekoek Sloopwerken.

 

En ook al is duurzaamheid onze grootste kernwaarde, wij vinden wel dat de werkcapaciteit en efficiëntie niet mag afnemen. Anders wordt het voor alle betrokken partijen lastig en onaantrekkelijk om groen te werk te gaan. Daarom verzekeren wij je ervan dat onze werkmethodes en machines net zo efficiënt werk zullen verrichten als de traditionele modellen en methodes.

 

Daarnaast zorgt Ecosloop ervoor dat al haar werknemers continu bijspijkeren op kennis wat betreft sloopwerk. Dit is nodig voor als we nieuwe technieken of materialen gaan gebruiken. Veiligheid staat hierbij voorop; sloopwerk is en blijft gevaarlijk werk.

Emissieloos sloopwerk

Emissieloos sloopwerk is onze specialiteit

Als je kiest voor Ecosloop, dan kies je voor een groenere wereld. Met onze eigen elektrische machines, materialen en experts, brengen wij elk sloopproject tot een goed einde. En dat alles altijd keurig op schema en volledig emissievrij. 

Ben je geïnteresseerd in voordelig en emissieloos sloopwerk? Neem dan direct contact met ons op, dan kijken we graag met je mee. 

Specialist emissieloos sloopwerk
bottom of page