top of page

MENU

Onze diensten

Specialist in sloop- en grondwerk

Met onze volledig elektrische apparatuur zetten we een nieuwe standaard in de bouwsector. Wij zijn gespecialiseerd in sloop- en grondwerk projecten. Ook voor het huren van machines (inclusief machinist) kan je bij ons terecht.

Projectbasis

01

Projectbasis

Bij Ecosloop begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden wij flexibele oplossingen op projectbasis, perfect afgestemd op de specifieke eisen en doelen van uw bouw- of sloopproject. Onze aanpak zorgt ervoor dat we nauwkeurig kunnen plannen en uitvoeren.

verhuur ecosloop

02

Verhuur

Elektrische machines nodig op jouw project? Ecosloop biedt een uitgebreide verhuurservice van ons elektrisch machinepark. Ideaal voor bedrijven die hun eigen projecten duurzaam willen uitvoeren, maar niet de middelen hebben om zelf apparatuur aan te schaffen.

Emmisieloze projecten

03

Aanneming

Voor grotere projecten waarbij een totaaloplossing vereist is, kunnen we volledig aannemen. Van de initiële planning tot aan de uitvoering, ons team van experts zorgt voor een soepel proces.

Stikstof arm sloopwerk

04

Sloopwerk

We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in sloopwerk. Van binnensloop tot volledige gebouwdemontage, Ecosloop zorgt voor een veilige en efficiënte afbraak met minimale impact op de omgeving.

Stikstof arm grondwerk

05

Grondwerk

Grondwerk is al jaren een belangrijk onderdeel van ons werk. Onze diensten omvatten alles van graafwerk en grondverzet tot funderingswerkzaamheden en landschap aanleg.

Elekterische machines

08

Overig

Naast standaard sloop- en grondwerkzaamheden, biedt Ecosloop ook aanvullende diensten zoals straatwerk, asbestverwijdering en afvalbeheer. Benieuwd waar we je bij kunnen helpen? Neem dan contact op!

bottom of page