top of page

MENU

Elektrische kraan huren

Op korte termijn een elektrische kraan huren? (inclusief machinist).


Heb je (op korte termijn) een elektrische kraan nodig? Dan ben je aan het juiste adres bij Ecosloop. Wij bieden elektrische kranen aan die emissieloos en geluidsarm werken. En het feit dat ze elektrisch zijn, doet niets af aan hun efficiëntie; we zorgen er altijd voor dat je nooit tijd of geld inlevert op de duurzame oplossing.

Duurzaamheid is namelijk niet onbelangrijk in 2024. Sterker nog, aannemers worden steeds vaker verplicht om te voldoen aan strengere eisen wat betreft emissie- en geluidsnormen.

 

Als je bij Ecosloop een elektrische kraan huurt, ben je ervan verzekerd dat je aan alle eisen voldoet én dat je zo efficiënt mogelijk te werk kunt gaan. Onze ervaren machinisten doen er alles aan om jouw doelen te behalen en begeleiden de werkzaamheden rondom de elektrische kraan.

 

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we alle wensen en doelen. Hierbij geven we advies op maat en kijken we wat er mogelijk is, zowel op de lange als korte termijn. We zorgen ervoor dat een elektrische kraan huren snel en simpel verloopt.

 

Mocht je nou een aannemer nodig hebben voor een project, dan kun je ook bij Ecosloop terecht. Wij pakken projecten aan waarbij een totaaloplossing nodig is. Van planning tot uitvoering, ons team van experts zorgt voor een soepel proces en een succesvolle afronding binnen de afgesproken termijn.

Restaurant Piazza
Elektrische kraan huren

Een emissievrije elektrische kraan voordelig huren

Flexibiliteit is immens belangrijk in de bouwsector en wij proberen dan ook zo nauwkeurig mogelijk in te spelen op jouw doelen. Als je onze elektrische kraan huurt, ben je verzekerd van een strakke samenwerking. Ideaal voor zowel langdurige als korte bouw-, sloop- of grondprojecten.

 

Ook emissieloos werken is een groot onderdeel van Ecosloop. Wij hebben hart voor mens en natuur en zorgen er dan ook voor dat al onze machines geen pufje CO₂ of stikstof uitstoten. Dit is tevens vaak vereist voor (grotere) bouwprojecten. Met onze elektrische machines zit je dan altijd goed.

 

En door een elektrische kraan te huren bij een betrouwbare partij, bespaar je tevens flink op de kosten. Naast het feit dat je geen grote investering hoeft te doen op het voertuig zelf, krijg je er altijd een ervaren machinist bij die de kraan haarfijn kan besturen. Zo blijf je op schema en halen we samen de vooropgestelde doelen.

 

Onze elektrische kranen zijn uiterst geschikt voor (onder andere):

- Het hijsen en tillen van zware bouwmaterialen en/of puin

- Nauwkeurig plaatsen van materialen

- Het installeren van grote machines, installaties en andere benodigdheden

- Ondersteuning in sloop- en grondprojecten

- En nog veel meer!

 

Wil je zeker weten dat onze elektrische kraan geschikt is voor wat je nodig hebt? Neem dan gelijk contact met ons op. Dan helpt een expert je verder met advies op maat.

Emissievrije Elektrische kraan huren

De voordelen van een elektrische kraan huren via Ecosloop

Zoals eerder benoemd, aannemers moeten steeds vaker volledig emissievrij te werk gaan tijdens een bouw-, grond- of sloopproject. De strengere milieueisen brengen veel vraagtekens met zich mee en het is altijd lastig uitzoeken welke machines wel en niet voldoen aan de gestelde eisen. Bij Ecosloop ben je ervan verzekerd dat je voldoet aan alle emissie- en geluidsnormen.

 

Want ook geluid is een belangrijke factor. In de bebouwde kom zijn er steeds meer reglementen wat betreft geluidsoverlast door werkzaamheden. Dankzij het feit dat al onze machines volledig elektrisch zijn, werken ze ook een stuk stiller en geruislozer. Fijn voor de omgeving én de machinist.

 

De machinist is tevens van alle markten thuis en weet precies wat wel en niet mogelijk is. Ook werken ze altijd veilig en nauwkeurig om ongevallen te voorkomen. Dankzij hun expertise verloopt jouw project soepel en efficiënt. Je bent in goede handen bij Ecosloop.

Voordelen Elektrische kraan huren

Volledig machinepark voor alles omtrent bouw-, sloop- en grondprojecten

Ecosloop heeft een breed assortiment aan volledig elektrische machines. Naast kranen hebben we bijvoorbeeld een elektrische graafmachine of shovel - en het zal je niet ontgaan zijn dat deze machines vaak goed bij elkaar aansluiten. Het is bij grotere projecten dan ook vaak nodig om alle machines tegelijk in te zetten om een zo efficiënt mogelijke workflow te realiseren. Daarom zijn we altijd bereid om in gesprek te gaan om alle mogelijkheden rondom het huren van machines te bespreken.

 

Tevens denken we altijd mee, dus mochten we verwachten dat je ook nog andere machines nodig hebt, zullen we dit helder communiceren.

 

 

Ecosloop is jouw betrouwbare partner onderweg naar duurzaamheid en efficiëntie

 

Onze kernwaarden zijn erg simpel: innovatie, klimaatbewustzijn en efficiëntie. Samen met ons moederbedrijf Pannekoek Sloopwerken, zoeken we continu naar de nieuwste snufjes en werkmethodes om onze aanpak te verbeteren. Duurzaamheid is dan wel belangrijk, maar wij zijn sterk van mening dat de capaciteit en efficiëntie niet af mag nemen. Dit maakt het voor zowel aannemers als bedrijven onaantrekkelijk om groen te werken.

 

Onze machines zijn van alle markten thuis en werken (minimaal) net zo goed en hard als de conventionele machines die bakken met benzine slurpen en stikstof/CO₂ uitstoten. Het feit dat al onze machines emissievrij zijn, is vooral goed in steden en dorpen, aangezien de luchtkwaliteit al genoeg is beschadigd. Ecosloop is voorloper in het volledig emissieloos werken met elektrische machines. Goed voor de gezondheid van mens en natuur. Samen willen we de strijd aangaan tegen klimaatverandering.

 

Daarnaast zorgt Ecosloop ervoor dat al haar werknemers continu bijspijkeren op kennis wat betreft sloop- en grondwerk. Dit is nodig voor als we nieuwe technieken of materialen gaan gebruiken. Veiligheid staat hierbij voorop; het is en blijft gevaarlijk werk en wij willen ongevallen voorkomen.

Elektrische kranen huren

Huur de elektrische kraan van Ecosloop vandaag nog

Kortom, als je een goede kraan met een ervaren machinist nodig hebt, zoek niet verder. Wij kunnen aan al jouw doelen voldoen en met je meedenken. Onze elektrische kranen zijn de ideale oplossing om milieubewust en efficiënt alle werkzaamheden uit te voeren.

 

Neem vandaag nog contact met ons om zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek te hebben. Samen zorgen we ervoor dat jouw project tot een goed einde komt.

Elektrische kraan huren
bottom of page