top of page

MENU

Elektrische shovel huren 

Heb je een elektrische shovel nodig voor een groot bouw-, sloop- of grondproject? Dan ben je bij Ecosloop aan het juiste adres. Wij hebben de beste emissieloze, volledig elektrisch aangedreven shovels die net zo veel werk kunnen verzetten als de conventionele shovels.

Er wordt steeds vaker van aannemers verwacht dat ze emissieloos en geluidsarm te werk gaan. Met de elektrische shovels van Ecosloop, voldoe je altijd aan deze eisen die jaarlijks strenger worden. Zeker in drukke steden, maar ook natura 2000 gebieden, is dit de nieuwe norm.

 

Het voordeel van huren is dat je geen belachelijk dure investering hoeft te doen, maar toch dezelfde kwaliteit en efficiëntie kunt ervaren. We zorgen ervoor dat onze verhuur machines altijd tiptop onderhouden worden en dat de machinist op de hoogte is van jouw doelen en tijdschema. Tevens zal de machinist meedenken om ieder project succesvol af te ronden. 

 

We geven advies op maat en ondersteunen je bij eventuele vraagstukken. Je kunt snel bij ons terecht om een elektrische shovel te huren – we proberen binnen enkele dagen alles op orde te krijgen. 

lektrische shovel van Ecosloop aan het werk op een bouwplaats.

Milieubewust een elektrische shovel huren tegen een goede prijs

Er is altijd behoefte aan flexibiliteit in bouw-, grond- en sloopprojecten. Daarom zorgen we ervoor dat we ons aanpassen aan de doelen van de aannemer, of dit nou om een kort (of zelfs eenmalig) of langer (meerjarig) project gaat. Je kunt bij ons terecht voor alle typen werkzaamheden. Wij weten met alles raad. En zoals eerder benoemd, moeten aannemers vaak voldoen aan bepaalde wetten of eisen. Allereerst vinden we het belangrijk om te benoemen dat Ecosloop altijd werkt met het oog op een groenere wereld. Niet alleen onze elektrische shovel is daar een voorbeeld van, al onze verhuur machines zijn namelijk compleet emissievrij, geluidsarm en volledig elektrisch aangedreven. En dat zonder enig verlies op efficiëntie.

Zeer geschikt voor (onder andere):
• Het verplaatsen van (grote hoeveelheden) puin, aarde, zand, etc.
• Laden en lossen van zware bouwmaterialen
• Aanleggen van bepaalde infrastructuur (wegenbouw, parkeerplaatsen, etc.)
• Landschapsarchitectuur
• Ideaal voor sneeuwruimen in wintermaanden
• Veel meer!

Elektrische shovels van Ecosloop die puin en aarde verplaatsen op een bouwterrein.

Voordelen van een elektrische shovel huren

De elektrische shovels van Ecosloop stoten geen CO2 of stikstof uit. Dit is erg belangrijk tijdens grotere projecten, aangezien aannemers moeten voldoen aan de alsmaar strenger wordende milieueisen. Groen te werk gaan wordt verwacht en gewaardeerd. En ook al is duurzaamheid heel belangrijk, we vinden het nog belangrijker dat deze elektrische shovels wel dezelfde capaciteit hebben als de conventionele modellen. Het moet niet zo zijn dat je als aannemer erop achteruit gaat. Dus we zorgen er altijd voor dat onze machines (op zijn minst) net zo efficiënt zijn.

Daarnaast is er ook steeds meer behoefte aan geluidsarmere werkzaamheden. Dankzij de volledige elektrische aandrijving zal de werkplaats een stuk aangenamer, rustiger en stiller worden. Dit is vooral belangrijk in de bebouwde kom. Hier gelden strengere geluids- en emissienormen. En het is ook een stuk prettiger voor de machinist en de (werk)omgeving. Als je een shovel huurt bij Ecosloop, komt er altijd een ervaren machinist bij om deze naar wens te besturen. Zij hebben de kennis en ervaring om met iedere onverwachte situatie om te gaan en laten je nooit met lege handen staan.

Tevens snappen wij als geen ander dat er soms enige haast bij bouw-, sloop- of grondprojecten kan zitten. Daarom proberen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in te plannen. Nadat we met elkaar om tafel hebben gezeten en tot een akkoord zijn gekomen, beginnen we zo snel mogelijk op de afgesproken datums met de werkzaamheden. Wil je misschien meer lezen over de voordelen van emissieloos grondwerk? Lees dan meer op de onderstaande pagina.

 Ecosloop's elektrische shovel tijdens het laden van bouwmaterialen.

We bieden meerdere machines aan voor grotere projecten

Soms is een shovel alleen niet voldoende. Vooral grotere (en meerjarige) bouw- of grondprojecten hebben behoefte aan een scala van elektrische machines. Ook dan ben je bij Ecosloop aan het juiste adres. Wij hebben allerlei soorten machines (met machinist) die handig kunnen zijn tijdens dergelijke projecten. Zo hebben we bijvoorbeeld de elektrische graafmachine om veel grondwerk in een korte tijd te verzetten. Of de elektrische kraan die het hijsen en tillen van materialen snel en soepel laat verlopen.

 

Benieuwd over welke machines je nodig hebt of beschikbaar zijn bij Ecosloop? Neem dan gerust contact met ons op.

Elektrische graafmachines en shovels van Ecosloop in actie op een groot bouwproject.

Wat is het nut van het huren van een elektrische shovel?

Allereerst raden we niet aan om een shovel te kopen voor een kort project (of als je deze eenmalig nodig hebt). De meeste elektrische shovels kosten al gauw tienen- tot honderdduizenden euro’s. Huren is over het algemeen veel voordeliger – plus, je krijgt er een ervaren machinist bij die ervoor zorgt dat de shovel altijd zo efficiënt mogelijk werkt en het voortouw neemt als het aankomt op het besturen van de elektrische shovel.

Ecosloop's elektrische shovel die efficiënt en stil werkt in een stedelijke omgeving.

Ecosloop is jouw partner in duurzaamheid én efficiëntie

Bij Ecosloop hechten we veel waarde aan innovatie, vooral als het aankomt op het klimaat en werkefficiëntie. Samen met ons moederbedrijf Pannekoek Sloopwerken en andere organisaties, zijn we dan ook continu bezig met investeringen en ontwikkelingen om onze werkzaamheden nog groener en efficiënter te maken.

We vinden dat klanten niet moeten lijden onder duurzaamheid. Het moet juist hand in hand gaan met betere (en snellere) werkomstandigheden. Dat maakt het voor iedereen wat makkelijker om de strijd tegen klimaatverandering aan te gaan.

Zoals eerder benoemd, hebben onze elektrische shovels geen enkele stikstof of CO2-uitstoot. Dit is vooral belangrijk in dichtbebouwde steden of drukke dorpen, aangezien de luchtkwaliteit dan optimaal blijft. Goed voor de gezondheid van mens en natuur. Dit is onderhand de nieuwe norm van werken en Ecosloop is een voorloper in het creëren van een emissievrije en prettigere werkomgeving.

Daarnaast zorgt Ecosloop ervoor dat al haar werknemers continu bijspijkeren op kennis wat betreft sloopwerk. Dit is nodig voor als we nieuwe technieken of materialen gaan gebruiken. Veiligheid staat hierbij voorop; het is en blijft gevaarlijk werk. Kortom, bij ons ben je aan het juiste adres voor het huren van een elektrische shovel. Neem direct contact met ons op bij interesse en we helpen je op maat. [LINK NAAR AFSPRAAK/HUREN]

Ecosloop's team van machinisten die een elektrische shovel besturen op een bouwterrein.
bottom of page