top of page

MENU

Elektrische minigraver huren

Wil je snel en eenvoudig een elektrische minigraver huren? Ecosloop biedt de ideale minigraver aan die op moeilijk te bereiken plekken graafwerk kan uitvoeren. Onze minigravers zijn volledig elektrisch aangedreven en zijn compleet emissiearm. Zo kun je op een groene manier jouw sloop-, bouw- of grondwerk voltooien. Als je een elektrische minigraver huurt bij ons, ben je ervan verzekerd dat je voldoet aan de steeds strenger wordende eisen wat betreft emissie- en geluidsnormen.

Vaak denkt men dat elektrische machines niet zo efficiënt of krachtig zijn als hun conventionele tegenhangers, maar niets is minder waar. Want naast het feit dat ze veel duurzamer zijn, kunnen ze vaak meer werk in dezelfde tijd verzetten – en het is ook nog eens veel voordeliger. Aangezien onze verhuur elektrische minigraver geen benzine slurpt en eenvoudig door de emissiecontrole heen komt, kunnen we deze tegen een goede prijs verhuren.

 

Daarnaast zal onze ervaren machinist de werkzaamheden rondom grondwerk begeleiden met de minigraver om jouw tijdsdoelen keurig te behalen. Ze hoeven niet ingewerkt te worden om te begrijpen wat er moet gebeuren en zullen proactief optreden.

elektrische minigraver huren

Voordelig een emissieloze, elektrische minigraver huren

Emissieloos werken is de kern van Ecosloop. Wij hechten immens veel waarde aan milieubewust werken en zorgen ervoor dat al onze machines geen enkele CO2- of stikstofuitstoot hebben. Wij hebben hart voor mens en natuur en proberen de luchtkwaliteit op de werkplaats (en in steden/dorpen) altijd optimaal te houden. Goed voor mens en natuur. Dit is tevens vaak vereist voor grote (bouw)projecten. Je wilt niet voor verrassingen komen te staan, dus als je altijd zeker wil zijn dat je aan alle vereisten voldoet, kies dan voor Ecosloop. Daarnaast snappen we dat flexibiliteit een must is. Grondwerk moet nauwkeurig gebeuren en soms duren dingen net wat langer of korter dan verwacht. Onze machinisten spelen hierop in en zorgen voor minimaal tijdverlies. Ook als ze ergens tegenaan lopen, weten ze professioneel met de situatie om te gaan en zullen ze (altijd in overleg) goed handelen.

 

Onze elektrische minigravers zijn vooral handig voor:

• Grondverzet op moeilijk te bereiken plekken

• Precisiewerk bij kleinere bouwplaatsen

• Sommige vlakken van sloopwerk

• En nog veel meer!

Onze elektrische minigraver huren

Geniet van deze voordelen bij het huren van een elektrische minigraver

Huren is de meest voordelige oplossing als je zelf niet beschikt over de nodige machines voor grondwerk. Een elektrische minigraver kost al gauw tienduizenden euro’s, een onnodige investering. Zeker omdat wij ook onze machines altijd goed onderhouden om optimale werkresultaten te behalen, raden we aan om een elektrische minigraver te huren in plaats van te kopen.

 

Het voordeel van een elektrische minigraver huren bij Ecosloop, is dat dit altijd inclusief een ervaren machinist is. De machinist kan zeer precies manoeuvreren in kleine gebieden waar graafwerk nodig is. Ze weten exact wat wel en niet mogelijk is en begeleiden de werkzaamheden rondom het graafwerk.


Wist je dat onze elektrische machines ook nog eens erg stil en prettig werken? Dat is niet alleen fijn, maar vaak ook verplicht. In stedelijke gebieden (bebouwde kom) komen er steeds meer regels omtrent de geluidsnormen. En tevens werkt het een stuk prettiger voor alle medewerkers en de machinist.

Voordelen van een elektrische minigraver

Ecosloop heeft een elektrisch machinepark voor alle projecten

Een elektrische minigraver is niet het enige wat je bij Ecosloop kunt huren. Wij zijn van alle markten thuis en hebben de nodige machines om te ondersteunen bij alle bouw-, sloop- of grondwerk. En dat natuurlijk volledig emissiearm. We beschikken over een compleet machinepark van volledig elektrisch aangedreven voertuigen die kunnen ondersteunen bij ieder sloop-, bouw- of graafproject.

 

Daarnaast is het vaak bij (grotere) projecten nodig om meerdere machines in te zetten om zo efficiënt mogelijk te blijven werken. Zo kan een samenwerking tussen bijvoorbeeld een minigraver en shovel de werkzaamheden aanzienlijk versnellen. Daarom zouden we graag in het kennismakingsgesprek alle mogelijkheden en doelen bespreken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en wij jou optimaal kunnen adviseren.

 

We hebben ook grotere graafmachines die meer grond kunnen verzetten, als dit beter past bij jouw project. Benieuwd naar onze complete collectie elektrische machines? Neem dan gerust contact op!

 Volledig elektrisch machinepark

Ecosloop is jouw partner voor emissieloos grondwerk

Onze naam zegt het al, duurzaamheid is een echte kernwaarde van ons bedrijf. Het is de reden waarom Ecosloop in het leven is geroepen. Samen met ons moederbedrijf Pannekoek Sloopwerken en een aantal andere organisaties, zoeken we continu naar nieuwe manieren en methodes om onze machines nog milieuvriendelijker te maken.

 

En ook al is duurzaamheid erg belangrijk, we vinden het nog belangrijker dat onze werkmethodes en elektrische machines niet onder doen voor de oudere modellen die diesel gebruiken. We zorgen ervoor dat onze machines minstens net zo veel vermogen en kracht hebben, waardoor je altijd het optimale werkresultaat behaalt. Zo maken we het voor iedereen een stukje makkelijker om milieubewuste werkmethodes te hanteren.

 

Daarnaast zorgt Ecosloop ervoor dat al haar werknemers continu bijspijkeren op kennis wat betreft sloop- en graafwerk. Dit is nodig voor als we nieuwe technieken of materialen gaan gebruiken. Veiligheid staat hierbij voorop; het is en blijft gevaarlijk werk en wij willen ongevallen voorkomen.

Partner in elekerisch werken

Snel een elektrische minigraver huren

Kortom, als je zoekt naar een krachtige en emissieloze elektrische minigraver, dan ben je bij Ecosloop aan het juiste adres. De ervaren machinisten werken niet alleen efficiënt door, ze denken proactief mee om problemen te voorkomen en geven advies vanuit hun expertise. Samen zorgen we ervoor dat we jouw project met succes afronden. En als je een elektrische minigraver bij ons huurt, doe je mee in de strijd tegen klimaatverandering. Voordelig, groen en goed. En mocht je dus behoefte hebben aan een totaaloplossing, neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 elektrische minigraver huren
bottom of page