top of page

MENU

Jouw partner in emissieloos bouwen

Tegenwoordig worden aannemers bij bouwprojecten verplicht om emissieloos bouwen te integreren in hun plannen. Dit houdt in dat er zo min mogelijk schadelijke stoffen mogen worden uitgestoten in iedere stage van het bouwproces. Dit geldt ook voor het initiële grond- of sloopwerk wat alvorens de bouw moet gebeuren. Maar een partij die zowel grond- als sloopwerk emissieloos uitvoert, is bijna niet te vinden.

En daarom is Ecosloop in dit geval jouw ideale partner. Als voorlopers op het gebied van emissievrij sloop- en grondwerk, kunnen wij ondersteunen bij projecten met emissieloos bouwen. Wij zorgen ervoor dat jouw gehele project, van start tot eind, emissieloos kan worden uitgevoerd. Met een emissievrij machinepark, zorgen we ervoor dat er geen pufje CO2- of stikstofuitstoot is. Onze volledig elektrisch aangedreven machines zijn milieuvriendelijk, efficiënt en werken ook nog eens erg prettig dankzij het lage geluidsvolume. Ze doen tevens absoluut niet onder qua vermogen; ze zijn minstens net zo efficiënt als hun conventionele tegenhangers. We vinden niet dat aannemers of (bouw)projecten moeten lijden onder duurzaamheid. Ze moeten juist hand in hand gaan. En dat is precies wat je bij Ecosloop mag verwachten.

 

Heb je behoefte aan een aannemer die een totaaloplossing biedt voor een (groot) project? Dan bespreken we graag de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek.

Partner in emissieloos bouwen

Emissieloos bouwen, slopen of grondwerk doe je met Ecosloop

Als je op zoek bent naar een partner die nauwkeurig werkt en flexibel inzetbaar is, dan ben je aan het juiste adres. Wij snappen dat emissieloos bouwen, slopen of grondwerk vaak gepaard gaat met complexe werkzaamheden en eisen. Er is precisie nodig om er zeker van te zijn dat alle werkzaamheden voor een veilige bouwplek zorgen. Daarnaast zorgen we altijd voor een gezonde, milieubewuste werkomgeving. Zoals eerder benoemd, zijn al onze machines volledig elektrisch en emissievrij. Dit houdt in dat er geen CO2, stikstof of andere schadelijke stoffen worden uitgestoten. Zo blijft de luchtkwaliteit op de werkplaats en in de omgeving gezond en milieubewust. Dat is onze manier om Nederland weer een stukje groener en gezonder te maken.

 

Bij Ecosloop kun je terecht voor:
• Grondverzet
• Bodemsanering
• Hijsen en tillen van zware materialen
• Funderingswerkzaamheden
• Sloopwerk (residentieel, industrieel, etc.)
• Nog veel meer!

Al onze machines worden bestuurd door ervaren machinisten die in iedere situatie raad weten. Onzeker of we jou kunnen ondersteunen bij jouw project? Neem dan gerust contact op met onze experts, zij adviseren je verder.

Emissieloos bouwen met Ecosloop

Aannemer nodig voor een project?

We bieden niet alleen de mogelijkheid om jou te ondersteunen bij jouw project, maar we bieden ook een totaaloplossing voor (grote) emissieloze projecten. Wij functioneren dan als aannemer en zorgen ervoor dat jouw project van begin tot eind door ons wordt gepland en gerealiseerd. Ons team van experts heeft de nodige ervaring om ieder project tot een goed einde te brengen. Grote projecten vereisen een flexibele werkhouding. En dat is precies wat je krijgt bij Ecosloop. Wij snappen dat plannen snel veranderen en dat er soms ter plekke aanpassing nodig is in de werkzaamheden. Onze experts voelen dit haarfijn aan en blijven optimaal presteren, ook in lastige situaties.

Tevens hoef je je dan geen zorgen meer te maken over alle eisen rondom vergunningen. Wij zorgen ervoor dat jouw project emissieloos wordt verricht. Dus je zult nooit tegen problemen aanlopen wat betreft CO2-uitstoot, stikstofuitstoot, emissiecontroles, etc. Met zorg voor onze machines, zorgen we ervoor dat alles tiptop in orde is en dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen omtrent emissieloos bouwen.

Onze machines voldoen niet alleen aan de steeds strenger wordende milieunormen, maar ook aan de geluidsnormen. Het is in steden en dorpen veelal verplicht om zo rustig en zo stil mogelijk de werkzaamheden uit te voeren. En onze elektrische machines maken dan echt een groot verschil. Ze brommen amper en werken erg prettig voor zowel de machinist als de omgeving. Meer informatie over wat wij voor jou precies kunnen betekenen? Zoek dan contact met onze experts.

aannemer emmisieloos bouwen

Met een volledig elektrisch machinepark

Van graafmachine tot shovel, van minigraver tot kraan, wij hebben alles in huis om ieder project omtrent emissieloos bouwen tot een succes te maken. Wij onderhouden onze machines op wekelijkse basis, waardoor we altijd volledig efficiënt en milieubewust kunnen werken. Daarnaast bestaat ons team uit experts die het voortouw pakken als het aankomt op de werkzaamheden met de machines. Als geen ander manoeuvreren zij de werkplaats en zorgen ze voor een efficiënte werkhouding om een strakke tijdlijn aan te houden. Ons gehele machinepark is zo samengesteld dat we tijdens ieder project optimaal kunnen presteren en nooit vertraging oplopen door onhandigheden.
 

Wil je een overzicht zien van alle machines die wij gebruiken of verhuren? Neem dan gerust contact met ons op.

 Volledig elektrisch machinepark

De ideale partner voor emissieloos bouwen, slopen en grondwerl

Duurzaamheid staat bij ons op nummer 1. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe werkmethodes en technologieën die we kunnen integreren in onze werkzaamheden. Samen met ons moederbedrijf Pannekoek Sloopwerken en een aantal andere organisaties, proberen we een nieuwe norm te zetten voor een groenere werkmethode in de bouwsector.

 

De ontwikkelingen in ons vakgebied staan niet stil. Emissievrije, elektrische machines worden steeds efficiënter, sneller en makkelijker in gebruik. En ze hebben vaak leuke snufjes om de werkzaamheden ter plaatse te automatiseren. Tevens hoef je je geen zorgen te maken dat onze machines niet door de emissiecontrole heen komen. Alles zal een snel en soepel proces zijn. Daarnaast zorgt Ecosloop ervoor dat al haar werknemers continu bijspijkeren op kennis wat betreft sloop- en grondwerk. Dit is nodig voor als we nieuwe technieken of materialen gaan gebruiken. Veiligheid staat hierbij voorop; ons werk is en blijft gevaarlijk.

Emmisieloos grondwerk

Emissieloos bouwen kan alleen met een emissievrije partner

Kortom, zoek niet verder als je een milieubewuste en hardwerkende partij zoekt om je (volledig) te ondersteunen bij jouw project. Wij zorgen ervoor dat het sloop- en grondwerk emissievrij gebeurt, waardoor je emissieloos bouwen voort kan zetten in de volgende fases. Geïnteresseerd? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek in om alles grondig te bespreken.

emmissievrij bouwen
bottom of page