top of page

MENU

Emissieloos grondwerk

Ecosloop is jouw betrouwbare partner voor emissieloos grondwerk

 

Heb je experts nodig op het gebied van emissieloos grondwerk? Dan zit je bij Ecosloop goed. Wij bieden een duurzame oplossing voor al je grondwerkprojecten. Al onze machines zijn elektrisch aangedreven en stoten geen CO₂ of stikstof uit.

Er wordt van aannemers steeds vaker verwacht dat ze emissieloos grondwerk verrichten. Dit is om te voldoen aan de nieuwe wetten rondom emissievrije werkzaamheden in steden en dorpen, in verband met het milieu en de leef- en werkomgeving. Met de ondersteuning van Ecosloop, ben je ervan verzekerd dat je voldoet aan alle eisen die een grootschalig grondproject met zich meebrengt.

 

Onze experts staan klaar om je te ondersteunen bij ieder soort grondwerk. Altijd met de focus op een groenere toekomst. Heb je behoefte aan een aannemer die een totaaloplossing biedt voor een (groot) grondwerkproject? Dan bespreken we graag de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. 

Interesse? Neem gelijk contact met ons op! 

Restaurant Piazza
Emissieloos grondwerk

Emissieloos grondwerk vereist kunde en precisie

Wij begrijpen als geen ander dat grondwerk nauwkeurigheid vereist. Er is uiterste precisie nodig om bijvoorbeeld te verzekeren dat de basis voor de fundering/bouw stevig en betrouwbaar is. Onze elektrische graafmachines zijn dan ook uitgerust met de nieuwste technologieën om nauwkeurig te kunnen graven en ongevallen en onvoorziene situaties te voorkomen.

 

De machinisten van onze elektrische machines hebben de nodige expertise en kennis. Zij nemen het voortouw in hun werkgebied en zorgen voor een veilige, gezonde werkomgeving. Dankzij korte lijntjes en een duidelijke planning, zullen ze binnen de afgesproken tijd al het werk verzetten. Tevens denken ze proactief mee als je ergens tegenaan loopt en ze laten je nooit met lege handen staan.

 

Onze experts hebben ervaring op alle vlakken, waaronder:

- Grondverzet

- Bodemsanering

- Graafwerk

- Funderingswerkzaamheden

- En nog veel meer!

 

En daarbij, emissieloos grondwerk klinkt in eerste instantie misschien duur, maar het is vaak zelfs goedkoper dan de traditionele tegenhangers. Ze werken net zo efficiënt (vaak zelfs beter), hebben minder onderhoud nodig (dus minder downtime) en hebben lagere brandstofkosten. Daardoor kunnen wij onze elektrische machines voordelig aanbieden in allerlei soorten bouwprojecten. 

Eissieloos grondwerk

Voldoe dankzij Ecosloop aan de emissienormen voor emissieloos grondwerk

Duurzame projectuitvoering staat bij ons centraal. Dankzij onze innovatieve oplossingen op het gebied van emissievrij werken, minimaliseren we de negatieve impact op het milieu. Hierdoor leeft Ecosloop altijd volledig de wet- en regelgeving na. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat onze werkmethode en machines niet voldoen aan de geldende emissienormen voor grondwerk.

 

Met trots kunnen we zeggen dat we geen CO₂- en stikstofuitstoot hebben met onze werkzaamheden. Zeker stikstof is een belangrijke factor. Sinds de nieuwe reglementen uit 2022, moeten bouwprojecten grotendeels emissievrij zijn. Maar het is niet altijd even makkelijk om compleet emissieloos grondwerk uit te voeren, tenzij je kiest voor Ecosloop. Wij zijn de betrouwbare partner die je zoekt om op een milieuvriendelijke wijze jouw projecten te versnellen en versoepelen. 

Twijfel niet langer als je een expert zoekt op het gebied van emissieloos grondwerk. 

Emissienorm voor emissieloos grondwerk

Op zoek naar een aannemer voor een totaaloplossing?

Zoals eerder benoemd, Ecosloop neemt ook complete projecten aan die een totaaloplossing nodig hebben. Van planning tot uitvoering, wij pakken alles van a tot z op en zorgen voor een soepel werkproces.

 

Wij hebben experts in huis met de nodige kunde en ervaring. Ze weten met iedere situatie raad. Grondwerk is en blijft een complexe gevaarlijke bezigheid, dus de nodige expertise is altijd wel gewenst. Bij ons ben je in goede handen.

 

En als je er zeker van wil zijn dat je voldoet aan alle eisen rondom vergunningen (zoals stikstofuitstoot), dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het gehele project compleet emissievrij wordt uitgevoerd, maar ook dat jouw project voldoet aan alle andere normen en wet- en regelgevingen. 

Wil je meer informatie inwinnen over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met ons team om advies op maat te verkrijgen. 

Aannemer emissieloos grondwerk

Volledig emissievrij en elektrisch machinepark ter beschikking

Ecosloop heeft een uitgebreid assortiment aan elektrisch aangedreven voertuigen in huis om ieder project succesvol af te ronden. Onze machines zijn breed inzetbaar in sloop-, grond- en bouwprojecten. Van elektrische graver tot kraan, van minigraver tot shovel, wij zijn van alle markten thuis en weten precies wanneer we wat nodig hebben. Zo blijft de workflow optimaal doorlopen.

 

Onderhoud aan deze machines is wel van groot belang. Daarom inspecteren en onderhouden wij alle machines zorgvuldig op wekelijkse basis. Zo zorgen we ervoor dat we altijd maximaal kunnen presteren.

 

Wist je dat onze elektrische machines ook erg stil en prettig werken? Tegenwoordig zijn er ook talloze eisen die te maken hebben met geluidsnormen. Dit is voornamelijk binnen de bebouwde kom. Het is van belang dat je naast de emissienormen, ook rekening houdt met het geluid. Gelukkig komt dat helemaal in orde als je Ecosloop inhuurt. 

Emissievrij en elecktrische machines

Ecosloop is jouw partner voor emissieloos grondwerk 

Ontwikkeling van nieuwe werkmethodes en technologieën gaat in een rap tempo door. Ook wij zitten niet stil. We zijn constant bezig met het zoeken naar nieuwe ontwikkelingen die onze werkzaamheden sneller, efficiënter en vooral duurzamer maken. En ook al ligt de nadruk voor ons op een groenere wereld, we willen niet dat de bouwsector moet inleveren op werkkwaliteit en capaciteit.

 

Daarom zorgen we ervoor dat al onze machines op en top functioneren. Ze hebben (minimaal) dezelfde prestaties als hun traditionele voorgangers. En ze komen feilloos door iedere test heen – inclusief de emissiecontrole.

 

Daarnaast zorgt Ecosloop ervoor dat al haar werknemers continu bijspijkeren op kennis wat betreft grondwerk. Dit is nodig voor als we nieuwe technieken of materialen gaan gebruiken. Veiligheid staat hierbij voorop; grondwerk is en blijft gevaarlijk werk.

Emissieloos grondwerk

Werk samen met Ecosloop voor emissieloos grondwerk

Kortom, wat voor type grondwerk je ook nodig hebt, Ecosloop staat paraat. Met volledig elektrisch aangedreven machines en ervaren machinisten die van wanten weten, kun je ervan uitgaan dat ieder project milieubewust en effectief wordt aangepakt.

 

Neem vandaag nog contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. En als je behoefte hebt aan een totaaloplossing, komen we graag met je in contact om jouw project en de mogelijkheden te bespreken. 

Emissieloos grondwerk
bottom of page